AcasăGermaniaUn civil german a fost împuşcat în Kabul. Germania trimite elicoptere militare

Un civil german a fost împuşcat în Kabul. Germania trimite elicoptere militare

-

Un cetăţean german a fost rănit prin împuşcare în drumul spre Aeroportul internaţional din Kabul, anunţă Guvernul de la Berlin, iar armata germană va trimite elicoptere militare în Afganistan pentru facilitarea operaţiunilor de evacuare.

Este vorba de un civil care, deşi a fost rănit, a reuşit să ajungă în incinta Aeroportului din Kabul. „Cetăţeanul german primeşte îngrijiri medicale şi nu prezintă risc vital”, a declarat Ulrike Demmer, un purtător de cuvânt al Guvernului Germaniei.
„Cetăţeanul german va fi repatriat rapid”, a subliniat Ulrike Demmer, conform site-ului Web.de.
„Situaţia în zona Aeroportului din Kabul este extrem de îngrijorătoare”, a transmis, la rândul său, Ambasada Germaniei din Afganistan. Potrivit publicaţiei Süddeutsche Zeitung, armata germană va trimite elicoptere la Kabul pentru facilitarea operaţiunilor de evacuare. Numeroase ţări occidentale, în principal SUA, Marea Britanie, Franţa şi Germania, efectuează operaţiuni pentru evacuarea din Afganistan a propriilor cetăţeni şi a afganilor care au colaborat cu trupele internaţionale.
mai mult la /www.mediafax.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...